←  Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8

Windows, Firefox, MSN, Ingyen szoftver - MSW.hu fórumok

»

Bios Áll

fotója Ponti 2013.Aug.25.

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy netbookom, aminek berepedt a kijelzője. jelenleg egy külső monitorral használom, de így se újratelepíteni nem tudom, se semmit nem tudok csinálni, amíg nem indul el a windows xp, mivel a külső monitor csak ekkor kapcsol be. Tehát a konkrét kérdés.. Futó xp alatt be tudom-e állítani valahogy a biosban (vagy akárhol máshol), hogy ha bekapcsolom a gépet, akkor alapban a külső monitort kapcsolja a gép, és ne a saját kijelzőjét használja?

Remélem, tud valaki ebben segíteni!
Előre is köszönöm!
Üdv! Ponti
Válasz

fotója male 2013.Aug.25.

Helló,

Mi a gép pontos típusa?
Válasz

fotója Roy777 2013.Sep.07.

Szia, ha elindítod Windows alatt a telepítést, az lehetséges. Windoes alatt felmásolja a neki fontos fájlokat, és csak utána indúl újra. És a monitoron látod a telepítést. Egy hátránya van, hogy a HDD-t nem formázod. Teljes telepításnél, (nem frissítés!) Minden mappa új lesz. A dokumentumok, a Program ile, és a Windows is. Egy dolgod lesz, az Old Windows mappát törölni, ha kész a telepítés. Abban vannak a régi Windows fájlok.
Válasz

fotója Roy777 2014.Feb.26.

Sziasztok. Az oldal már nem működik? Nem látok új bejegyzésket, se hozzászólásokat. Nekem van egy problémám, azt azért megosztom. Hátha válaszol valaki.
A windows Xp tölt, és leáll. Megáll a csík. Új friss telepítés! Ha kikapcsolom, másodjára elindúl.
De ezt a hibát találom az eseménynaplóban.

A következő boot- vagy rendszerindító illesztőprogram(ok) nem indult(ak) el:
i8042prt
Válasz

fotója male 2014.Mar.06.

Google alapján ezt találtam: http://windowstechis...o-load-on-boot/

Amúgy jól láthatóan nem túl aktív az oldal kép
Válasz

fotója Roy777 2014.Mar.20.

Köszi a választ. Akkor ez nem Hardver gond, tehát nem alaplap, vagy ilyesmi, hanem szoftver, vagy illesztő. Sajnálom, hogy nem aktív. Szeretem ezt az oldalt, nem tudunk ellene tenni, hogy olyan legyen mint rég?
Válasz