←  Hardver

Windows, Firefox, MSN, Ingyen szoftver - MSW.hu fórumok

»

Új Notebook

fotója Thibczy 2013.Apr.06.

Sziasztok,

Szeretném lecserélni mostani gépemet egy laptopra. Melyik gyártót ajánljátok és melyiket nem?
Válasz

fotója male 2013.Apr.06.

Helló,

Én Lenovo Thinkpad "rajongó" vagyok, pont tegnap vettem meg a másodikat, miután az első 4 év alatt sosem hagyott cserben (az elsőt újonnan vettem, a másodikat használtan). Szerintem ha nincs sok pénzed, akkor érdemes megnézni a használt üzleti kategóriás gépeket, általában jobb tudással árulják, mint a sima gépeket.

A fő kérdés az, hogy mire akarod használni, milyen elengedhetetlen (és nem fontos) funkciók kellenek és mennyi pénzed van rá?

Üdv
Válasz

fotója die nadel 2013.Apr.07.

Üzenet megtekintéseIdézés: Thibczy - Dátum: 2013. April 06. 12:49 PM

Sziasztok,

Szeretném lecserélni mostani gépemet egy laptopra. Melyik gyártót ajánljátok és melyiket nem?
Ha jó és hosszú távon is üzembiztos gépet akarsz társítva a gyönyörű képminőséggel, akkor mindenképpen Dell-t javaslok. Drágább ugyan, mint egy hasonló konfigurációval rendelkező más márkájú lap-top, de megéri.
Válasz

fotója male 2013.Apr.07.

Speciel a Dell-t utálom az egyik legjobban a billentyűzetük minősége miatt. Volt már dolgom olcsóval (Inspirion N5010) és drágával is (Lattitude E széria) és külön Dell billentyűzettel is, de mindegyik borzasztó volt. Nem is értem, hogy miért nem tudnak jobbat csinálni, pedig úgy gondolom a gépeik jól össze vannak rakva és megbízhatóak (de ezt nem tapasztalatból mondom).
Válasz

fotója Thibczy 2013.Apr.09.

Köszi a válaszokat. Ősszel egyetemre megyek, így gyakorlatilag elengedhetetlen egy laptop a mostani PC-m helyett. Árakban olyan max. 170 000Ft-ig gondolkodtam, szeretném minnél tovább használni, annyiból talán már lehet egy jót kapni.
Válasz

fotója male 2013.Apr.09.

Mostanában nagyon rákattantam a használt cuccok vásárlására, mert szerintem kis pénzből is ki lehet hozni elég jó dolgokat, úgyhogy szerintem mindenképp fontolj meg 1-2 használt Thinkpadet. Ha nincsenek extra igényeid (tehát nem akarsz rajta játszani és informatikában sem akarsz mindent megváltani egy laptoppal), akkor egy T400-T410-T420 hármas közül valamelyik nagyon jó lehet neked és a legutolsót kivéve a keretet sem kell teljesen kihasználni, ami az egyetem előtt szerintem mindenképpen jól fog jönni. Ezek a gépek egyébként 14"-os kijelzővel vannak szerelve, így kompaktabbak a 15-ös társaiknál, mégsem túl kicsik. Szerintem pont jó méret, főleg, ha 1440x900-as felbontás társul mellé. :)
Válasz