Ugrás a tartalomhoz


LCD TV összekötése pc-vel HDMI-n keresztül


3 válasz érkezett a témában

#1 krobye

  Újonc

 • Tagok
 • Pipa
 • 17 Hozzászólás:

Elküldve: 2010. April 22. 18:04 PM

Sziasztok!
Van egy nagy gondom! Van a gépemben egy ASUS EAH5750 Videokártya van egy Samsung LCD tv. Ha fel Rakom az ATI drivert a kép nem Jeneik meg sem HDMI sem VGA módban. De amennyiben törlöm, a drivert akkor mind kettő működik. Igaz hangot a HDMI kapcsolat alatt nem hallok. Akár mekkora felbontást állítok, be akkor sem működik
A TV nem Full HD-s csak Hd ready.
Valakinek lenne, valami érdemi javaslata mit csináljak? Mivel lehet a baj?
Köszönettel fogadok minden segítséget!

#2 Vendég_FSzabolcs_*

 • Vendégek

Elküldve: 2010. April 23. 19:07 PM

Innen keress friss drivert a vga-hoz :lol:

http://support.asus.com/download/downlo ... uage=en-us

A TV firmware-jét innen frissítheted, csak azzal óvatosan ;) :

http://www.samsung.com/hu/support/downl ... ownMain.do

persze mindkettőt csak akkor ha szükséges, bár szerintem az update sok mindent megszokott oldani s szerintem minden eszközre igaz ez (nálam nem játszott videót és zenét az lcd tv usb-n keresztül vásárlás után pedig tudja, nyomtam neki egy update-t a gyártó honlapjáról és utána nyomja szépen mint ahogy kell is neki. :) )

#3 bkokeny

  Újonc

 • Tagok
 • Pipa
 • 1 Hozzászólás:

Elküldve: 2010. September 23. 19:34 PM

Sziasztok .
Következő a problémám samsung le40b530 lcd 3 hdmi kimenet össze szeretném kötni a pc -vel ami egy asus p5p43td pro és egy gigabite gtx465 videokártya. amikor vga van bekötve minden ok ha átteszem hdmi-re akkor se kép se hang a lcd felismeri de azt irja ki hogy nincs jel.ja és a sluszpoén az hogy a videokártya pedig nem ismeri fel az lcd monitort,és ezért két monitort sem tudok beállitani.
Kiprobáltam egy másik lcd monitort azon megy a divi .De kiprobáltam azt is hogy egy másik gépről hátha megy a lcd nem igy volt .Igy arra jutottam hogy a lcd nem jo ezért bevittem egy samsung szervizbe ahol kiderült hogy a lcd-nek semmi baja mert ott müködött. A kábel elég hosszú kb 15m . de kiprobáltam 1.5 m el és nem volt jo .Mégvalami a végére ezt az lcdt már használtam egy másik géppel ugy 4 honapja ami egy ddr 1 öskövület volt egy erős videokártyával amin volt divi kimenet és avval müködött. Várom a segitséget.

#4 male

  MSW.hu

 • Adminisztrátorok
 • 1251 Hozzászólás:

Elküldve: 2010. September 26. 15:05 PM

Mi is tapasztaltunk olyat, hogy az új monitor új géppel jó volt, régivel géppel rossz (elcsúszott a kép, meg ilyenek, DVI bemeneten).. Szerintem próbáld meg a drivert piszkálni, frissíteni, visszatenni régebbet, nem tudok konkrét megoldást. Nekem volt olyan probléma, amit másik driver orvosolt.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó