Kép hiba
csontos
2009.Apr.11.
Sziasztok, tegnap óta ez a hiba mutatkozik
http://kepfeltoltes....iew/090411/ajja ... es.hu_.jpg
Mi lehet a probléma ?
Minden driverem a legfrissebb.
Mi lehet a probléma ?
male
2009.Apr.11.
Milyen videókártya van a gépben? Folyamatosan ott vannak a csíkok? Próbálj régebbi drivert. Bootolás közben is ott van?
csontos
2009.Apr.11.
Dátum: male
Milyen videókártya van a gépben? Folyamatosan ott vannak a csíkok? Próbálj régebbi drivert. Bootolás közben is ott van?
Okés megpróbálom régebbi driverrel.
male
2009.Apr.11.
BIOS-t reseteld, de szerintem a vagy a kártya vagy az alaplap hibás. Más is elképzelhető, de ez a legesélyesebb. Nincs melege?
csontos
2009.Apr.11.
BIOS-t reseteld, de szerintem a vagy a kártya vagy az alaplap hibás. Más is elképzelhető, de ez a legesélyesebb. Nincs melege?
csontos
2009.Apr.11.
Dátum: csontos
BIOS reset is meg volt. Semmi változás.
csontos
2009.Apr.11.
Black Bird
2009.Apr.11.
Sziasztok, tegnap óta ez a hiba mutatkozik
Mi lehet a probléma ?
Mi lehet a probléma ?
Ha pl kissebb felbontásra használod akkor is fenn áll a hiba lehet hogy a monitor az adott felbontást nem szereti és ezért vannak ott a csíkok ez egyébként a linuxos nvidia meghajtóknál is elő szokott néha fordulni én inkább a monitor körül nézelődnék elsősorban hogy milyen felbontásokat támogat és mennyi a frissítési frekvencia az adott felbontáshoz.Nekem inkább ez lesz a gyanúm vagy esetleg nézd meg azt is hogy a monitor kábel jól csatlakozik-e a kártyád csatlakozójához.
Black Bird
2009.Apr.11.
az nvidia drivert rakd újra természetesen távolítsd el a fent levőt a biztonság és a gubancok elkerülése végett:D
ennyi lenne a megoldás az esetedben és új kártyát se kellene venned.

male
2009.Apr.11.
Mielőtt új dolgokat vásárolnál, előbb próbáld meg szétszedni a gépet, aztán összerakni, hátha csak valami csatlakozási hiba van.
Ha a monitornál lenne a baj, akkor a szkrínshoton nem látszana a hiba (de mivel látszik, így végülis a Windows is érzékelheti a problémát), a drivert meg kizárja, ha bootolás közben (bekapcsolt állapotban mindig, akár BIOS-ban is) mutatja a csíkokat.
Táp elég erős?
Ha a monitornál lenne a baj, akkor a szkrínshoton nem látszana a hiba (de mivel látszik, így végülis a Windows is érzékelheti a problémát), a drivert meg kizárja, ha bootolás közben (bekapcsolt állapotban mindig, akár BIOS-ban is) mutatja a csíkokat.
Táp elég erős?
csontos
2009.Apr.11.
Mielőtt új dolgokat vásárolnál, előbb próbáld meg szétszedni a gépet, aztán összerakni, hátha csak valami csatlakozási hiba van.
Táp elég erős?
Táp elég erős?
csontos
2009.Apr.11.
De itt valami nagyon nem jó, mert ha a drájvert fel is teszem, nem érzékeli.
De viszont kiírja, hogy sikeresen települt...
Nincs ott jobb alul az nvidia ikon.
De viszont kiírja, hogy sikeresen települt...
Nincs ott jobb alul az nvidia ikon.
djrobaa
2009.Apr.11.
Esetleg probáld ki egy másik gépben is a VGAdat. Ha ott is előjön a hiba akkor viheted gariba ha van még rajta, ha nem akkor pedig nézzél helyette másikat, mert akkor biztosan haldokol szegényke. Pedig kár lenne érte.
csontos
2009.Apr.12.
Nah megoldottam a problémámat. Visszatettem a jó öreg 7300 GS-emet. Működik minden, azért köszi a segítségeteket.
8800 meg megy a kukába. (N)
Viktorio
2009.Apr.12.
Nah megoldottam a problémámat. Visszatettem a jó öreg 7300 GS-emet. Működik minden, azért köszi a segítségeteket.
ne a kuka jöhet ide nekem

Bootor
2009.Apr.12.
Kap elég áramot? Táp nem "gyengült"? Szerintem próbáld ki másik gépben is, sőt, kettőben, ha garis akkor meg javítás, vagy csere.
csontos
2009.Apr.12.
Dátum: Bootor
Kap elég áramot? Táp nem "gyengült"? Szerintem próbáld ki másik gépben is, sőt, kettőben, ha garis akkor meg javítás, vagy csere.