Gears of War
tomboy013
2009.Feb.03.
Hali!
Elkezdtem játszani a Gears of Warral és a 4. epizódnál tartottam egyszer folytatni szerettem volna de nincsenek meg a mentések... Tud valaki erre valami orvosságot? Jó ez a játék de ha ez egy állandó jellegű hiba többet nem kezdem el az tutti...
Elkezdtem játszani a Gears of Warral és a 4. epizódnál tartottam egyszer folytatni szerettem volna de nincsenek meg a mentések... Tud valaki erre valami orvosságot? Jó ez a játék de ha ez egy állandó jellegű hiba többet nem kezdem el az tutti...
tomboy013
2009.Feb.04.
Hát hallod pontosan ezt találtam mert énis keresgéltem ám
de azért kössz szépen.

Black Bird
2009.Feb.05.
Dátum: tomboy013
Hali!
Szia!
Az alapjáték van fenn gyári állapotban és úgy jelentkezik ez a probléma vagy felraktad a javításokat a játékhoz és ,még így is fenn áll a fenti hibajelenség?Esetleg nem tudom hogy a játékban van e ilyen lehetőség az automatikus mentés bekapcsolására a játék kézikönyve mit ír róla hogy van-e ilyen funkció a játékban és azt hogy lehet bekapcsolni.A dvd nem sérült meg amin a játék van?Bocs ha nagyon hülyeségeket kérdezek mert a fenti játéknak csak az előzetesét láttam a demo verziójával meg nem játszottam.Csak pár lehetséges dolog amit elsősorban megnéznék.
tomboy013
2009.Feb.08.
Már eléggé utánajártam a dolgoknak és olvastam hogy sok embernek van vele problémája. Annak is akinek eredeti meg annak is akinek nem. Javításokat nem raktam még fel hozzá. De amúgy érdekes módon elvesztek a mentések és ugyebár ha chaptert akartam külön indítani akkor is csak az elejétől lehetett kezdeni de aztán észrevettem hogy az 5.-et is el lehet kezdeni!!! Nekem valahol a 4. végénél mentek el a mentések így elkezdtem az 5.-et és egyhuzamba végigtoltam, szóval csak egy két pályát nem játszottam végig de majd ha lesz megoldás a mentési problémára elkezdem szépen előlről.
Black Bird
2009.Feb.08.
Már eléggé utánajártam a dolgoknak és olvastam hogy sok embernek van vele problémája. Annak is akinek eredeti meg annak is akinek nem. Javításokat nem raktam még fel hozzá. De amúgy érdekes módon elvesztek a mentések és ugyebár ha chaptert akartam külön indítani akkor is csak az elejétől lehetett kezdeni de aztán észrevettem hogy az 5.-et is el lehet kezdeni!!! Nekem valahol a 4. végénél mentek el a mentések így elkezdtem az 5.-et és egyhuzamba végigtoltam, szóval csak egy két pályát nem játszottam végig de majd ha lesz megoldás a mentési problémára elkezdem szépen előlről.
Ideiglenesen azt tudom tanácsolni hogy kézzel mentsd le a mentéseket miután végig vittél egy pályát vagy küldetést.Most ennél jobb ötletem most nincsen.
tomboy013
2009.Feb.08.
ok. kössz a segítségeket ha esetleg valahol belebotlanátok a neten valami hírre ezzel kapcsolatban írhattok

Black Bird
2009.Feb.14.
ok. kössz a segítségeket ha esetleg valahol belebotlanátok a neten valami hírre ezzel kapcsolatban írhattok 

Na szóval ránéztem a problémára és a különböző fórumokban meg azt írják hogy nem lehet menteni már mint a konzolos verziókon. Szerintem azért érdemes lenne felrakni a javítást rá. Ha meg nem nagyon foglalkoznak ezzel a problémával én azt a játékokat író szoftver cégeket elkerülném jó messzire.Ennél még a lego is jobb mert ha nem úgy akartad megcsinálni akkor vissza térhetsz az eredetihez is akár.Természetesen ezt párhuzamba állítva kell érteni.Nem véletlenül szeretik az id-t meg az epicet:) mert úgy hackelheted szét a régi meg részben az új játékaikat ahogy neked kedved tartja.
De leginkább meg azért mert a fenti cégek által gyártott játékoknak van natív linuxos telepítőjük is.De ez nagyon off.