Ugrás a tartalomhoz


Mi lehet a gond?


102 válasz érkezett a témában

#1 maori721

    Újonc

  • Tagok
  • Pipa
  • 13 Hozzászólás:

Elküldve: 2008. March 23. 20:08 PM

A netem elinditása után ezt irja ki hibának a rendszer.Sajna nem tudom elháritani.Mit kellenne tennem?

"A kért hálozati protokolok közül egynek vagy többnek a csatlakozása sikertelen volt.

TCP/IP-a CP sikeresen kapcsolodott.


IPX-SPX vagy kompatibilis CP hibajelentés 733:nem sikerült kapcsolatott létrehozni a távoli számítógépel.Valószínűleg módositani kell ezen a számítógépen a protokolok beállítását.További segítséget a További információ gombra kattintva vagy a súgoban erre a hibaszámra keresve kaphat.

Nyomja meg az elfogadás gombot,ha igy akarja használni a kapcsolatot vagy megszakítás a szétkapcsoláshoz.

Legközelebb nem kellenek a sikertelen protokolok."

Ezt irta ki hibaként.A megoldást eddig nem találtam meg sajna.Tud valaki segíteni?

#2 LoRenZo

    MSW Fan

  • Tagok
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 359 Hozzászólás:

Elküldve: 2008. March 23. 20:40 PM

A nethez nincs szükség IPX/SPX protokollra. Alapbeállítások mellett nem is kerül feltelepítésre a Windows-zal (legalábbis XP-nél). Elsősorban Novell NetWare-es operációs rendszereken szokták használni. Esetleg távolítsd el ezt protokollt a hálózati tulajdonságoknál, ha úgy gondolod, hogy nincs rá szükséged.
kép
i like the sparkle in your eyes!

#3 YLi

    Újonc

  • Tagok
  • Pipa
  • 11 Hozzászólás:

Elküldve: 2008. March 27. 09:59 AM

Lehet én vagyok a béna, de már többször előfordult, h a AfterFixProjectVista-t töltöm le pl. és a legvégén 1 mp van hátra és nem fejezi be. Tegnap 4* kezdem neki, ie-vel, ff-al, letöltő managerrel meg nem tudok letölteni az lenne a legjobb. Mi lehet a gond? :shock:

#4 YLi

    Újonc

  • Tagok
  • Pipa
  • 11 Hozzászólás:

Elküldve: 2008. March 27. 11:37 AM

Operával lejött, Gyapjúúú (juhéj)!!!

#5 YLi

    Újonc

  • Tagok
  • Pipa
  • 11 Hozzászólás:

Elküldve: 2008. March 27. 11:53 AM

ÁÁÁÁ, és nem jó, lejött Operával, de a vége így is rossz. Már két gépen is próbáltam. :shock:
CRC hiba: afpv32-203pre03mailKB905866-x86.msu
Az archívumnak nincs vége

#6 R-pee

    Barát

  • Tagok
  • PipaPipaPipa
  • 41 Hozzászólás:

Elküldve: 2008. March 27. 15:01 PM

Próbáld leszedni azt a file-t a microsoft honlapjáról.

#7 Jak-ee

    Újonc

  • Tagok
  • Pipa
  • 15 Hozzászólás:

Elküldve: 2008. June 23. 19:06 PM

Sziasztok!

Ez a hozzászólás valószínűleg nem ebbe a kategóriába tartozik, de van egy nagy gondom... Tegnap óta a windowsomban, bizonyos időközönként, ha kattintok, előugranak ilyen hülye internet explorer ablakok, mint pl. te vagy a 999 e-dik látogató, nyertél! Azt tudom, hogy futó explorernél böngészés közben ez előfordul, de ezek böngészés nélkül, puszta zenehallgatás közben is előbukkannak, úgy, hogy egyáltalán nem indítottam el semmilyen böngészőt! Már vizsgáltam vírus után, nem találtam! Spyware-eket is találtam, ki is írtottam, de nem múlik el! Mit tanácsoltok?

Köszi előre is! Sziasztok!

#8 die nadel

    MSW Fan

  • Tagok
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 430 Hozzászólás:

Elküldve: 2008. June 24. 13:57 PM

Amikor kiirtotad a spyware-eket és a vírusokat akkor a rendszervisszaállítás be volt kapcsolva?
Mert ha igen, akkor ott megbújik és újra előjön. Kikapcsolt rendszervisszaállítással kerestess újra.
Ha úgy is marad minden, akkor próbáld meg ezt:
BitDefender Online Scanner
Ez keres és irt is! Elég hatékony a spyware-k terén is.
Gigabyte GA-EP31-DS3L, Dual Core E5200 2.53GHz, HD4650 512MB DDR2, CSX 4096MB (2x2048MB) DDR2 800Mhz, WD Caviar Blue 250+500GB Sata2, Chieftec 400W, Windows 7 Enterprise SP1 x64

#9 hening

    Újonc

  • Tagok
  • Pipa
  • 14 Hozzászólás:

Elküldve: 2008. June 24. 18:58 PM

Sziasztok.
Vista-t használok, és az alábbi problémám van.
Elindítom http://epc3.homeip.net/ ezt az oldalt, erre az letölteti velem ezt:A katalógusképek megtekintéséhez a ProQuest kép beépülő modulra van szükség. Nem telepítette a képnézéshez szükséges beépülő modult.

A ProQuest kép beépülő modul letöltéséhez kattintson ide.

A ProQuestkép beépülő modul telepítése után újra kell indítania webböngészőjét.
Ám a telepítés nem megy végig. Helyette ez az üzenet jelenik meg: Abort Failed to succesfully install the Java runtime environment.

Mi lehet a baj?

#10 Bootor

    MSW.hu

  • Moderátorok
  • 1495 Hozzászólás:

Elküldve: 2008. June 24. 19:22 PM

Szia!

Próbáld telepíteni a Java 6-ot.

#11 Jak-ee

    Újonc

  • Tagok
  • Pipa
  • 15 Hozzászólás:

Elküldve: 2008. June 25. 18:13 PM

Sziasztok...

Megtaláltam azt a trójait, ami talán okozója lehet annak a problémának, hogy magától nyílnak meg keretek, különböző aktív nettartalmakkal! Trojan.IFrame.DD a neve! Esetleg tudnátok segíteni, hogy mivel írtsam ki? Próbáltam már BitDefenderrel, Windows Defenderrel, CA Internet Sercurity Spyware írtójával, de semmi! És nem is nagyon találok erről cikket! Előre is köszönöm!

Sziasztok!

#12 LoRenZo

    MSW Fan

  • Tagok
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 359 Hozzászólás:

Elküldve: 2008. June 25. 20:00 PM

Szerintem a Spybot: Search & Destroy-jal próbáld meg, de úgy, hogy a rendszer indulásakor fusson le a program, mielőtt még a trójai bele kerülne a memóriába. Itt a legújabb béta verzió (azért ezt ajánlom, mert 5x gyorsabban végez a legutolsó stabil verzióhoz képest, és teljes mértékben használható - teszteltem): http://www.spybotupd...sd160-beta2.exe. Feltepeíted (Tea Timer-t javaslom, hogy ne engedélyezd - telepítésnél vedd ki a pipát), elindítod a programot, a Keresés ikonnál letöltöd a legújabb update-eket, az Immunizálás ikonnál rányomsz a zöld + jelre (mely védetté teszi a böngészőket a kémprogramok, stb.-vel szemben). A Mód menüpontnál kiválasztod a speciális módot, ezen belül beállítások/beállítások/rendszerindítás --> "program futtatása egyszer, következő indításkor" elé beteszed a pöttyöt, restartolsz (azt hiszem, manuálisan kell majd elindítanod a keresést a "keresés & megsemmisítés" ikonnál), és elvileg 10 perc múlva örülhetsz. Ha talál valamit, akkor azt hiszem a "kijelöltek javítása" -ra kell klikkelni, de biztos rájössz majd magadtól is. Kövesd az útmutatásom, és remélhetőleg eltűnik a problémád!
(Remélem, sikerül megcsinálnod ezeket a leírásom alapján, ha valami nem világos, kérdezz rá nyugodtan.)
kép
i like the sparkle in your eyes!

#13 Jak-ee

    Újonc

  • Tagok
  • Pipa
  • 15 Hozzászólás:

Elküldve: 2008. June 26. 08:16 AM

Köszönöm szépen a részletes leírást, sikerült kiírtanom ezt a sz@rt! :) Végre, már kezdtem feladni a reményt! Örök hála! Hali

#14 Jak-ee

    Újonc

  • Tagok
  • Pipa
  • 15 Hozzászólás:

Elküldve: 2008. June 27. 17:27 PM

Sziasztok!

Azt hiszem, hogy kezdem elveszíteni a türelmem! :) :S Már írtam nektek párszor, kaptam is tippeket, azzal kapcsolatban, hogy van egy olyan spyware-em, vagy vírusom, vagy tudom is én, hogy micsoda ez, ami itt cseszegeti a gépem! De a lényeg, hogy egy bőngésző sincs megnyitva és mégis állandóan kidob internet explorer oldalakat, amik hülye reklámokat tartalmaznak! Néha nem csinálja, és van mikor fél percenként kidob különböző ablakokat, pl. hogy én vok a 999.999-edik nyertes, vagy tudom is én még, hogy miket! Már néztem windefenderrel, ca internet security-vel, bitdefenderrel, spybot search and destroy-jal, és semmi! Valaki segítsen, mert nem szeretném a gépemet újratelepíteni, most raktam fel a win-t kb. 2 hónapja, szeretném, ha még használhatnám, mert programozok és fontos dolgok vannak a laptopomon! Előre is köszi a segítséget! Egyébként találtam spyware-eket a következő néven: zedo, hitslink, trojan, IFrame.DD, stb. stb. elvileg ezeket le is szedte az éppen használt írtóprogram! Szóval már tényleg nem tudom, hogy lehet ez!

Sziasztok!

#15 tomyboy2

    MSW Fan

  • Tagok
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 837 Hozzászólás:

Elküldve: 2008. June 27. 18:30 PM

Vagy kipróbálhatod a Spyware Terminatort, hátha az leszedi (persze a legfrissebb adatbázissal dolgozz). És még valami, ha még így sem tűnnek el a reklámok, akkor próbáld meg csökkentett módban futtatni.
kép

#16 hening

    Újonc

  • Tagok
  • Pipa
  • 14 Hozzászólás:

Elküldve: 2008. June 30. 16:57 PM

Bootor said:

Szia!

Próbáld telepíteni a Java 6-ot.

Megpróbáltam, ugyanaz az üzenet jön. :)

#17 Vendég_FSzabolcs_*

  • Vendégek

Elküldve: 2008. July 27. 18:44 PM

Sziasztok!
Nekem lenne egy kérdésem, hogy az mitől lehet, hogy néha amikor elindul a Windows és írja, hogy Windows indítása... -kor lefagy és nem megy tovább, vagy eljut a felhasználó fiókokig és amikor rákkatintok egyre akkor fagy meg.. és a töltést jelző led nem világít olyankor igazából. Nos e két esetből néha vmelyik előfordul ritkán és váratlanul pedig már újra lett húzva a Windows-om is (tiszta telepítéssel sőt particíonálással is..) az előbb leírtak miatt és most újból tapasztaltam ezt a problémát!

Aki tud, plz segítsen!!

Greets: Szabolcs
üdv! :D

#18 male

    MSW.hu

  • Adminisztrátorok
  • 1251 Hozzászólás:

Elküldve: 2008. July 27. 21:25 PM

Helló!

Pata vagy Sata HDD?

#19 Viktorio

    MSW Fan

  • Tagok
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 236 Hozzászólás:

Elküldve: 2008. July 28. 14:26 PM

Össze s driver fent van és a legfrissebbek vannak fent???
AMD Phenom BE 2 X4(3100MHz), Gigabyt GA-MA790X-UD4,OCZ Reaper HPC Edition PC2-9600 1200 Mhz DDR2 4x1, Sapphire 4850, Os:WinVISTA

#20 Vendég_FSzabolcs_*

  • Vendégek

Elküldve: 2008. July 28. 15:43 PM

male said:

Helló!

Pata vagy Sata HDD?

azt hiszem, hogy "normál" HDD és nem pedig Sata... :D





1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó