←  Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8

Windows, Firefox, MSN, Ingyen szoftver - MSW.hu fórumok

»

Vista Media Center

fotója sangabe 2007.Jun.11.

Hali Mindenkinek !

Akit érdekel a Media Center alatti EPG, Ajánlom a következõ linket:

http://bzoley.tx.hu/...p?article_id=10

Kipróbáltam, mûködik, csak figyelmesen kell elolvasni és :rolleyes: ül majd az arcokon.

üdv : sangabe
Válasz

fotója SCOTTY 2007.Jun.12.

Üdv!

Nekem olyan gondom van a Tv-s cuccal, hogy azt írja ki a Media Center, hogy nincs tunerkártya, pedig van, és ezt az eszközkezelõben is látja,és fel is ismerte, szal elméleileg minden oké, csakhogy állítólag nincs tunerem...:confused:
Amúgy egy Philips TV7131 WDM Video Capture van benne, szal nem vágom a dolgot, ha valaki tud egy épkézláb megoldást az megköszönném.

Üdv: SCOTT:cool:
Válasz

fotója devil666 2007.Jun.12.

Nem néztél utánna annak,hogy a kártyád kompatibilis-e a Media Centerrel?Mert ugyanez volt annak idején a Windows XP Media Center 2005 kiadással is,hogy nem minden tipusú kártyát fogadott el a Media Center,hiába látta az eszközkezelõ,ill.önállóan tudtad használni...Javaslom(ha teheted)HAUPPAUGE kártyák használatát,nálam a Vista alatt kitünõen megy..Kompatibilis!
Válasz

fotója SCOTTY 2007.Jun.12.

Utána járok! Köszi a segítséget!
Válasz

fotója Lalo 2007.Jun.13.

Oké, de mi van azokkal akiknek nem Hauppauge kártyája van? Nekem egy Pinnacle PCTV 110i kártyám van és egy 64 bites Vistám. Ezekbõl következik, hogy TV kártyám van, csak nem látja a Média Center. Írtam már a Pinnacle-nak három levelet, a harmadik egy kicsit "haragos" lett, mire válaszoltak, hogy sorry, majd meg fogják oldani, még dolgoznak rajta. Ilyen cég a Pinnacle. Már lassan egy éve megkapták a Vista kódot, mégsem sikerült összehozniuk egy drivert. Ellenben az Ulead VideoStudio 11 (mely ugye egy videószerkesztõ program), tökéletesen felismerte a kártyát. Csak én nem videószerkesztésre, hanem "centerezésre" szeretném használni.
Válasz

fotója devil666 2007.Jun.13.

Nos sajnos sok kissebb cégnél az van,hogy eladják ugyan a termékeiket,de megfelelõ drivert már nem sietnek kiadni a Vistához...Sõt!Pedig igy sok vevõt veszithenek,mondván a vevõ,nekem Vistám van de nem veszem meg a teméket, mert nincs hozzá driver...Ezért érdemes a legnevesebb gyártók(bár a Pinnacle se rossz)termékeit elõnyben részesiteni,ha teheted,mégha drágább is.Erre élõ példa a probléma megoldásában a Creative hangkártyákat gyártó cég.Ugyanis tudvalevõ,hogy a Vista már nem támogatja az 5.1hangzást,csak a sztereót.Ennek a gondnak a megoldását már márciusban(mikor hivatalosan megjelent a Vista)elkészitette a Creative.Nekem is gondom volt ez a fapados sztereó hang.Némi utánajárás következett,majd beszereztem ettõl a cégtõl az Sound Blaster X-Fi Extreme Audio elnevezésü 5.1hangkártyát,bár nem volt olcsó(15600Ft)És láss csodát:Van hozzá Vista driver,gyönyörü 5.1 hangzás stb....Ugyanez a helyzet a Tv-kártyák piacán is.Egyszerüen akinek minõség kell a legujabb elvárások(Vista)szintjén,az szinte rá van kényszeritve,hogy a legnagyobb/legjobb gyártók termékeit vásárolja,ha kezdeni akar a gépével(is)komolyabban valamit........Ez az én véleményem.
Válasz

fotója sangabe 2007.Jun.13.

@Lalo !

Nekem is Pinnacle Pctv pro (110i) kártyám van s tökéletesen mûxik a Vista alatt,
a honlapjukon letõlthetõ drivert próbáld meg:

http://pinnaclesys.c...?mode=documents

Nekem eddig a 4.7 volt és tökéletesen ment Vista Media Center alatt.
Most szedem le a 4.9.1-et, kiváncsi vagyok milyen.
Válasz

fotója apez 2007.Jun.21.

Hy mindenki!
Már több helyen(fórum, levlista,...) is érdeklõdetm de eddig még nem tudtak segíteni... :(
Nincs valahol olyan lista(Microsoft által, vagy valaki által ön szorgalomból készített), ami rajta lenne, hogy melyik tuner használható a M.C.-vel?
Pontosabban ezek érdekelnének:

-MSI DIGI VOX A/D(ez laptophoz kellene!!!)
-Hauppauge WinTV HVR-1100
-Hauppauge WinTV HVR-1300
-Hauppauge WinTV HVR-3000
-Pinnacle PCTV Dual DVB-T Pro PCI

Elõre is köszi!
Válasz

fotója apez 2007.Jun.21.

Dátum: Bootor;393


Thx!

Már meg is találtam amit kerestem. Most már csak az a kérdés, hogy a tunerhez kapott távirányító vezérli a MediaCentert is?
Válasz

fotója Bootor 2007.Jun.21.

Szerintem nagy valószínûséggel igen.
Válasz

fotója apez 2007.Jun.21.

Dátum: Bootor;395

Szerintem nagy valószínûséggel igen.

Megtaláltam az igazit! :(

Õ lesz az:
Hauppauge WinTV HVR1300 MCE Kit

A kezdetleges német tudásomnak köszönhetõen, rájöttem, hogy kezeli. :-)
Thx még1szer a segítséget a tapasztalatokatmajd megosztom ha érdekelvalakit...
Válasz

fotója Bootor 2007.Jun.21.

Szívesen!
természetesen kíváncsian várjuk a tapasztalatokat!
Válasz

fotója sangabe 2007.Jun.22.

Apez !

A következõ linket tudom ajánlani.

http://haupauge.com/

Nekem régebben Haupauge karim volt, nagyon bevált, igaz az egy régebbi típus volt.
Válasz

fotója devil666 2007.Jun.22.

Igy igaz.A Hauppauge karik nagyon jók...
Válasz

fotója Lalo 2007.Jun.22.

Sangabe köszi az infót, de a Vistád 64 bites? 32 bites Vista alatt mükszi a driver, de olyan 64 bitest ami müködik a Vista Média Centerben még mindig nem adtak ki...ha jól tudom.
Válasz

fotója zolij 2007.Jul.02.

Sangabe, Lalo
ti hogy telepítettétek fel 32 bites VISTA alatt a PCTV Pro-t, úgy hogy media center is menjen? Mert nekem a windows felteszi az Audio és a Video capture drivert, de magát az eszközt sehogy sem tudom feltenni és a media center azt írja, hogy nincs tunerem
Válasz

fotója Lalo 2007.Jul.02.

Mivel nekem 64 bites Vistám van így nem tudom a választ, de több helyen olvastam, hogy létezik 32 bites drivere a Pinnaclenak. Nézd meg az alábbi oldalt: http://www.pinnacles...tName=PCTV+110i
Itt találsz drivert a Média Centerhez.
Válasz

fotója zolij 2007.Jul.02.

Dátum: Lalo;491

Mivel nekem 64 bites Vistám van így nem tudom a választ, de több helyen olvastam, hogy létezik 32 bites drivere a Pinnaclenak. Nézd meg az alábbi oldalt: http://www.pinnacles...tName=PCTV+110i
Itt találsz drivert a Média Centerhez.
A drivert próbáltam, felteszi, de azt írja hogy nem tudja elindítani a hardvert. A Pinnacle PCTV Installer for Windows Media Center 3.1 pedig fel megy rendesen, de nincs változás se az eszközkezelõben, se a media centerben. Windows XP és Ubuntu alatt tökéletesen megy a kártya
Válasz

fotója devil666 2007.Jul.02.

Hát akkor vagy vársz,mig kiadnak egy normális Vista drivert,vagy veszel egy 100% kompatibilis kártyát...Én az utóbbit tenném Hauppauge névvel....;)
Válasz