Ugrás a tartalomhoz


Ramszesz tartalmai

Összesen 1 elem van Ramszesz-tól (Search limited from 2019. July 13.)


Sort by                Order  

#6136 Windows 7

Elküldve: Szerző: Ramszesz on 2008. November 28. 15:15 PM in Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8

Helo nem tudom ti hogy vagytok vele de én már régota használom ezt a rendszert és meg vagyok vele elégedve béta tesztelö vagyok akinek kell egy kis segitség irtam rola egy pár szot Pl.: regisztrácios kod:J7PYM-6X6FJ-QRKYT-TW4KF-BY7H9
Vizjel eltüntetése:A fájl, ami a vízjelen olvasható szöveget tartalmazza az a C:WindowsSystem32en-USuser32.dll.mui elérési útvonalon található meg. Menjünk ide, majd kattintsunk jobb egérgombbal a fájlra és válaszzuk a ki a Properties-t, majd a megjelenő ablakban a Security fület, aztán kattintsunk az Advanced gombra. Itt kattintsunk az owner fülre, majd az edit gomra, és tegyük magunkat a fájl tulajdonosává. Lépjünk ki innen a változtatásokat mentve. Kattintsunk az "Edit..." gombra, majd válasszuk ki az Users opciót, és adjunk magunknak "Full Control"-t, vagyis teljes irányítást. Lépjünk ki innen a változtatások elmentésével, majd nevezzük át a user32.dll.mui fájlt user32-backup.dll.mui fájlra (ha valami balul sülne el, ezzel tudjuk visszaállítani az eredeti állapotot, csakis biztonsági okok miatt).
ujrainditás szükséges
Uj tálca elöhozása:1. lépés: Töltsük le a verziónknak megfelelő programot, amit a kitömörítás után a C:Windows mappába másoljuk be. 32 bites WIN7-re itt, 64 bit WIN7-re itt.

2. lépés: Nyissuk meg a parancssort (Command Prompt) úgy, hogy jobb egérrel ráklikkelünk, és Run as Administrator.

3. lépés: Gépeljük be az alábbi parancsokat:

takeown /f %windir%explorer.exe
cacls %windir%explorer.exe /E /G Felhasználónév:F (Felhasználónév helyére a te felhasználónevedet írd!)
taskkill /im explorer.exe /f
cd %windir%
start unlockProtectedFeatures.exe

A tálcához és a vizjel eltüntetéséhez a programokat elküldöm aki kéri vagy megtaláljátok a neten email:noxtron1@gmail.com :)