Ugrás a tartalomhoz


papadudi tartalmai

Összesen 2 elem van papadudi-tól (Search limited from 2020. September 20.)


Sort by                Order  

#6345 Monitor felbontás, és frissítési gyakoriság

Elküldve: Szerző: papadudi on 2008. December 29. 08:58 AM in Hardver

Sziasztok!

Monitor vásárlás előtt álok és ebben szeretném kikérni véleményeteket illetve tapasztalatotokat.

Olyan típust szeretnék választani ami az alábbi elvárásoknak eleget tesz.

- Internet böngészéshez és dokumentumoknál jó olvashatóságot biztosít.
- Grafikai, kép és rajz szerkesztési munkákhoz megfelelő részletességet és színhűséget ad.
- Multimédia lejátszására élvezhetően alkalmas.

Jelenleg a Következő típusokra gondoltam /a sorrend nem jelent besorolást/: Viewsonic vp2250wb
Eizo FlexScan S2231W
HP LP2275w

Elsősorban olyan hozászolásokat várok akik már használták a felsorolt típusok valamelyikét vagy az elvárásaimnak megfelelő használatban tapasztalattal rendelkeznek vagy tudnak ajánlani esetleg más monitor típust vagy segítenek választani a felsoroltakból.

Válaszotokat előre is köszönöm.#4400 Windows Vista Service Pack 1 (SP1)

Elküldve: Szerző: papadudi on 2008. April 25. 09:25 AM in Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8

Szevasztok
Én az alábbi problémával találkoztam a SP1 használatakor:
A végleges SP1 verzió megjelenése előtt letöltöttem a 26 nyelvű RC SP1-et és azt ráinstalláltam a frissítés nélküli Vista Ultimate32 bites magyar változatára, majd a Windows Update indításával telepítettem a még szükséges frissítést. Ezek után feltelepítettem az általam használt irodai és egyéb programokat és a még „tiszta” teljes rendszerről csináltam egy mentést a Vista biztonsági mentés programjával.
Így ha hosszabb használat után géplassulás vagy install-uninstall, tesztelések miatt rendszerprobléma lépett fel az elmentett képfájlból a komplett rendszert visszaállítva újra „tiszta” komplett rendszerem volt, ami tökéletesen működött.
Most, hogy megjelent a -Windows6.0-KB936330-X86-wave1- végleges változat ezt beintegráltam a vLite 1.1.6 RC programmal Vista Ultimate rendszerébe módosítások nélkül, amit kiírtam DVD-re.
A szokásos és zökkenőmentes installálás és frissítés után a rendszer tökéletesen működik, amiről szintén készítettem teljes rendszer biztonsági mentést. Több napi probléma mentes használat után biztonsági mentésből történő visszaállításkor rendszerbetöltés után kb. egy percre és a wincseszter hosszú „darálása” után kb. egy percre az alábbi hibaüzenet jelenik meg.
"A(z) MS DTCconsole program működésképtelenné vált és leállt.
Az alkalmazás egy hiba miatt nem képes megfelelően működni. A Windows értesítést jelenít meg, ha a problémára megoldást talál."
A rendszer működésében nem találok semmi változást csak minden gép indításkor a fenti üzenet megjelenik. Mivel csak egyszerű rendszer felhasználó vagyok és a MS DTCconsole programról is csak sejtésem van, kérlek, írjátok meg a fentiek okát vagy a hibaelhárításra a megoldást.

Előre is, köszi, a használható javaslatotokat.